PowerSat - Internet prin satelit
PowerSat - Internet prin satelit
PowerSat - Internet prin satelit Home |  Despre noi |  Suport |  Contact |  english version»  
Esti in: PowerSat > Conturi de test gratuite - internet prin satelit

Conturi de test gratuite - internet prin satelit

Sunt niste conturi pentru trafic de pana la 40 Mb.
Performanta obtinuta este identica cu cea a unui cont comercial.
Oferim un maxim de 2 conturi de test pe luna pentru acelasi utilizator si un maxim de 6 conturi de test gratuite pe o perioada de 6 luni.

Conturile de test sunt oferite gratuit cu scopul de a va permite sa ne testati serviciile inainte de a le achizitiona.
Va recomandam sa instalati primul dvs cont de test pe un sistem cu Windows 98 sau Windows 2000 pentru ca este mai usor de instalat. Daca intentionati sa folositi serviciul intr-o retea si sa instalati serviciul pe un computer cu alt sistem de operare, aveti oportunitatea sa solicitati un al doilea cont de test in aceeasi luna.

In final daca sunteti multumit va invitam cu caldura sa achizitionati un cont comercial.

 
Suport
Conturile noastre pot fi folosite pe orice sistem de operare, daca stiti cum sa le setati corect. Noi oferim suport oficial doar pentru utilizatori Windows, dar majoritatea clientilor nostri folosesc Unix sau Linux.

Pentru ca nu oferim suport pentru sistemele de operare bazate pe Linux, va sfatuim sa urmati acesti pasi:
  1. luati un cont de test si folositi-l pe windows 98 sau 2000 pentru a va familiariza cu performantele serviciului si sa vedeti cu ochii dvs ca functioneaza.
  2. daca aveti nevoie ca serviciul de satelit sa fie instalat si sa functioneze pe computere cu Linux sau ceva asemanator, va recomandam sa solicitati un al doilea cont de test. Veti avea acum oportunitatea sa testati acest serviciu in mediul in care doriti sa il utilizati. Daca mediul precis si final in care doriti sa aveti serviciu de satelit este pe un server de mail sau proxy va recomandam sa folositi acest al doilea cont.
Va rugam sa fiti atenti si sa nu va consumati tot traficul din prima zi. Pentru ca acum puteti avea doua conturi de test pe luna.

Datorita arhitecturii retelei noastre, puteti sa va bazati ca veti obtine aceeasi performana cu un cont de test ca si cu unul comercial. Nu vrem sa va dezamagim oferindu-va un cont de test superb si un cont comercial slab, deci puteti fi siguri ca veti primi aceeasi performanta pentru conturile de test ca si pentru cele comerciale, bineinteles cu limitarea de 40 Mb deja specificata.
 
Copyright ® InterNetCon 2007
Termeni si conditii

Home  |   Despre noi  |   Conturi de test gratuite  |   Servicii  |   Acoperire  |   Suport  |   Contact
Firma de web design Cluj-Napoca